Rakan Blogger

Sunday, October 9, 2011

Segmen HH : Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349


Rasanya, Kancil menyertai segmen HH tidak banyak berbanding dengan segmen Lulu dan Ben Ashaari. Namun, sebagai pembaca setia ke blog beliau. Kancil menyertai segmen nie dengan senang hati. Semoga segmen ini memberi peluang untuk berkenalan dengan blogger lain dan dapat berkongsi pengalaman, idea dan maklumat.

Kalau sesiapa nak join, jomlah beramai - ramai semoga bertambah kenalan kita. Walau ramai follower tapi kita boleh buat mereka menjadi pembaca setia kita...malah menjadi pengomen setia kita...

Nama Blog : Kancil 8349
Nama Blogger : Kancil (dulu Ums Niza)
Tahun Mula Berblog : 17 Januari 2011
Jumlah Follower Ketika ini : 449 orang


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

71 comments:

era kecik said...

Hush, ramai yang join segmen nie... nk join jugaklah .. he he he

Adylia Qarissa said...

wah!! dah 449 orang :)

Gen2Merah said...

all the best ums

Citra NaniZam said...

Semoga terus bertambah follower dan pembaca setia..

Kathy Tuah said...

lama dah x join segmen T_T

AIEN NOT ALIEN said...

semoga terus bertambah pengikut blog kancil 8349... :)

happy blogging :D

maszull said...

salam kancil...mama pun dah join segmen ni sama2lah kita meramaikan follower n pembaca...:)

Kancil 8349 said...

Eera Kecik :

jomlah beramai - ramai...

Kancil 8349 said...

Adylia :

hehehehe...terima kasih

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Citra Nanizam :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Kathy Tuah :

jomlah ikut

Kancil 8349 said...

Aien Not Alien :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Maszull :

salam mama,

hehehe...semoga kita sama2 ramai follower dan pembaca

nurul nabila bt medan said...

hye..lawat sini..dri segmen sama..
salam kenal juga

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dara pun dah join segmen ni hehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dara pun dah join segmen ni hehe

Kancil 8349 said...

Nurul Nabila :

terima kasih dan salam kenal

Kancil 8349 said...

Mak Dara :

jom kita beramai2 ceriakan suasana

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Join segmen same.. Follow Kancil sudah.. Follower 456.. :)

Nisa Sayakinie said...

datang sini , ty singgah blog NS ^^

Fendy said...

singgah dr segmen sama...tq kerana singgah

sue perbs.. said...

bru tau ada segmen ni.. rase nk join lah

Yatie Awang said...

terjah dr segmen yang sama, salam perkenalan

ijA said...

hai kancil 8349, terima kasih sudi singgah sini selalu...

ijA said...

sudi singgah blog kita selalu..hehee

Ezzaty Hanan said...

menyinggah kembali!! hehe,salam perkenalan dr sy!

Kancil 8349 said...

Miss Ct :

terima kasih...semoga kita terus berhubung

Kancil 8349 said...

Nisa :

terima kasih kembali semoga kita akan terus berhubung...

Kancil 8349 said...

Fendy :

terima kasih kembali...semoga kita akan terus berhubung

Kancil 8349 said...

Sue Perbs :

jangan segan...jomlah beramai2

Kancil 8349 said...

Yatie :

salam perkenalan daripada kancil

Kancil 8349 said...

Ija :

Kancil akan sentiasa singgah ke blog Kamu

Kancil 8349 said...

Ezzaty Hanan :

terima kasih kembali...semoga kita terus berhubung

Run Away said...

good luck....;d

Kancil 8349 said...

Run Away :

terima kasih

ILA HonEyBuNNy said...

bagus segmen macam ne...

dapat berkenalan dengan ramai blogger....;-)

Kancil 8349 said...

Ila HoneyBunny :

kalau sudi jomlah join sekali...

farz zull said...

salam singgah kembali dari segmen sama...=)

addinahumaira said...

Salam perkenalan Kancil..
Kita join segmen yg sama

Blog ni pun best..

Kancil 8349 said...

Far Zull ;

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Addinahumaira :

salam perkenalan dan terima kasih

hafiz said...

Salam kenal, dari segmen yang same

Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

=)

Kancil 8349 said...

Hafiz :

salam perkenalan...

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih kerana sudi join segmen saya yang tak seberapa.

Laju betul si kancil ni ehhh ... pakai turbo ekk terjah blog yang lain tu?

www.hasrulhassan.com

wanie wonek said...

hye. singgah dari segmen HH jugak ni. jemputlah ke blog saya. ada yang kurang harap ditegur.

http://waniewonek.blogspot.com

!! YaNa YassiN !! said...

Terjah dari segmen sama,.. JOM JOIN GA OLE2 dari KOREA saya ::

http://yanayassin.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

imaza93 said...

bw dari segmen yang sama :D visit mine too :D imazara.com

Kancil 8349 said...

HH :

terima kasih....segmen BK kan okay...ramai yang menyertainya...tahniah dari Kancil...

kancil ndak pakai turbo tapi pakai strategi dan keyakinan...hehehe...walaupun tahu akan kalah...hehehe

Kancil 8349 said...

Wanie Wonek :

terima kasih...insya - Allah akan terjah nanti

Kancil 8349 said...

Yana Yassin :

terima kasih akan terjah kembali

Kancil 8349 said...

Imaza93 :

terima kasih...kancil akan terjah kejap lagi

Amalina said...

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

eyryn said...

hye kancil :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

Kancil 8349 said...

Amalina :

salam perkenalan...terima kasih

Kancil 8349 said...

Eyryn :

hai...

dah kita kenallah...hehehe...Kancil akan terjah nanti

Kancil 8349 said...

Khairedzaimy :

Waalaikumsalam,

salam perkenalan daripada Kancil...terima kasih

gaung said...

kancil..kami lambat smapai..harap2 dimaafkan..nasib kiter same lah..menunggu angka 500 follower..perghh tiap2 hari tgk..bila nak naik..


datang lagi kat sini.(jangan mara eh).MAI LA LAWAT KAMI ..BACA ENTRI2 pANAS LAGI NI :nenek naik haji umur 102 tahun,aaron aziz mohon taraf Penduduk Tetap (PR) Malaysi..., trafik blog no92a kelmarin

Kancil 8349 said...

Gaung :

ndak apa...bukan mahu marah pun...hehehe

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera singgah dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miera ye .

Salam perkenalan :)

Aiisyah Gazali said...

singgah sini juga :)

manjae camiela said...

hye sye followe ke 500.. hehe.. happy blogging dari segmen yg same. maaf baru samapi sini :)

AzatLazat said...

terima kasih kerana singgah
salam perkenalan sesama kita
:)

Kancil 8349 said...

Storie tentang Miera :

salam perkenalan daripada Kancil...terima kasih

Kancil 8349 said...

Aiisyah Gazali :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Manjae Camiela :

terima kasih ...salam perkenalan

Kancil 8349 said...

Azatlazat :

terima kasih kembali

~ku hanya seorang insan~ said...

dtg ke sini..dan follow..
dari segmen yg sme..hihi..ader mse jengah la blog sye ok..=)..

Kancil 8349 said...

~ku hanya seorang insan ~

terima kasih...

IraShyahira said...

salam perkenalan....ira datang dari segmen yg same...
suke tengok blog kancil ni da ramai follower... da follow da blog ni...harap sudi singgah di blog ira n dapat bantu ira sebagai blogger baru kat sini... makasih ye...

http://irashyahira.blogspot.com/2011/11/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...