Rakan Blogger

Sunday, October 23, 2011

Segmen Kancil8349 : Siapa Follower Anda Paling Best?

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Kali nie Kancil nak anjur satu segmen. Simple je segmen dia. Bagi yang ramai follower, tentu korang ada follower yang paling best kan? So, jomlah sertai segmen Kancil. Kita bercerita mengenai follower korang. Supaya ada rakan blogger lain kenal mereka.

Apapun marilah kita berkongsi cerita melalui segmen Kancil yang keempat. Kalau nak join, sesiapa pun boleh yang penting dia blogger. Hehehe...syaratnya ialah : 

1. Buat satu entri

2.  Letak header Kancil 8349 blog di dalam entri korang



3. Tajuk entri tersebut  Segmen Kancil8349 : Siapa Follower Anda Paling Best?

4. Bagitau kepada kami mengenai follower anda paling best berdasarkan  : 
a) Nama follower anda
b) Mengapa anda mengatakan follower tersebut paling best di mata anda

5. Hanya satu follower je korang cerita di dalam entri korang.

6. Selesai, korang kasi tinggalkan url korang kat ruangan komen. Kancil akan buat satu list entri khas untuk ini.

7. Jangan lupa letak header follower anda yang paling best dan link agar rakan blogger boleh terjah ke blog beliau.

8. Tarikh tutupnya : Tutup

Terima kasih kepada semua rakan blogger kerana sudi membaca dan menyertai segmen keempat Kancil

14 comments:

Aien Not Alien said...

8. Tarikh tutupnya : 01 hb Oktober 2011, 10 malam.


kancil..tutupnya da lepas... :)

Kancil 8349 said...

Aien :

Dah dibetulkan...heheeh

Aien Not Alien said...

hehehe..terlaju.. kebetulan jadi yang 1st..

saya akan join..^_^"

tungguuuu...

Zul Fattah said...

erm... macam mana ni eh? semua follower saya, best-best.. sebab mereka semua sahabat saya.. dan bukan follower saya...
:D

cinnamon.com said...

yg paling best kancil la...setia..

Syafiq Ahadin said...

susah lah. takut nanti ada yang terasa. Suma follower saya best! :D
thanks follower!
dan pembaca.

Adylia Qarissa said...

ish..1 jer?? ermmm...ada banyak nie..macam ne nak listkan... huuhuhuu

Aien Not Alien said...

ok..siap! hehehe..

maaf ya kancil ^_^"

http://aiennotalien.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil-8349-siapa-follower-anda.html

maszull said...

assalamualaikum kancil susah nak buat pilihan mcm ni sebab semuanya best2 belaka....

nanti kalau dah ada pilihan mama join k...:)

p/s kalau x ada pilihan pun boleh join x...:)

Eera Shera said...

kancil la follower paling best :)

Ang'Gau said...

joinnnnnn~ jom tgok spa follower AG pling best..

http://biringmenaning.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil8349-siapa-follower-anda.html

Gen2Merah said...

semua follower saya pun best2.. macam Kancil8349 (",)

aimie amalina said...

waaaaa
bole join ni
insyaAllah cekgu, nnti mimi join ye =]

3no gr33ny said...

ala..... =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...