Rakan Blogger

Saturday, October 8, 2011

Ndak Dapat Update Blog Sebab Satu Perkara

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

1. Berukben
Patut pun orang istilahkan nama macam nie. Sejak petang semalam hinggalah petang hari ini. Kancil tidak boleh buka blog mahupun FB Kancil. Line tidak ada. Tapi, warna kat Berukben menyala hijau. Apa cerita nie? Membuatkan enjin kereta bertambah panas. Actually pemilik kereta yang bertambah panas. Hehehe...Disebabkan tiada line internet. Idea yang mencurah - curah hilang begitu sahaja. Lepas nie, mahu membalas dendam untuk blogwalking ke blog orang lain. Banyak maklumat yang terlepas. 

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

20 comments:

cinnamon.com said...

kasihan,ndak apa..rest sebentar..

ijA said...

banyak cite terlepas..pada kita satu hari x blog walking..terlepas cite best2..kat metro online, dan berita lain lagi..

ziraziz said...

xnh pkai berukban ha3...

Princess Solehah said...

samalah kita...kadang-kadang broadband ni lambat macam siput hehe :)

3no gr33ny said...

kadang masalah cuaca juga effect...sabar yer tuan empunye kancil..huhu

KiMiE said...

huhu..nampanya senasib la kita..terpaksa la tunggu internet-berkelajuan-tinggi TM tuu,..

Ini Kisah Tia said...

sebab tu Tia alah sangat dengan berukben ni . ahahaa

cik najihah said...

x pe sy paham..hihi sy wifi pulak yg lembab huhu

Eera Shera said...

sy pki wifi je.bila wifi lembab, x jd la nak marah sgt sbb pakai pun free kan.hehe..

patot la dah lama ndak nmpk kncil. takpe bg itu beruk berehat.

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

hehehe...terima kasih...

Kancil 8349 said...

ijA :

betul tu...ndak tahu perkembangan semasa...huhuhu

Kancil 8349 said...

Ziraziz :

hehehe....macam korang

Kancil 8349 said...

Princess Solehah :

barangkali laju lagi siput

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

memang bersabar...nak buat macam dah terkena...hehehe

Kancil 8349 said...

KiMiE :

rupanya ada member...sabar jelah

Kancil 8349 said...

Ini Kisah Tia :

rupanya ada alah dengan BB nie...

Kancil 8349 said...

Cik Najihah :

terima kasih kerana memahami...

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

wah...bestnya dapat barang free...jeles Kancil

maszull said...

assalamualaikum kancil...biasalah berukben ni kalau dah x boleh guna bengang gak...:)

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

gitulah keadaan berukben kita nie...suka buat hal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...