Rakan Blogger

Saturday, October 29, 2011

Jom join BLOGLIST laman-ayahsu November

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil8349.


Semasa membalas kunjungan rakan blogger, Kancil ternampak satu entri. Macam bagus je nie. So, Kancil nak menyertai. Maaflah kepada rakan lain yang telah tag Kancil sebelum nie. Insya - Allah kalau Kancil free, Kancil akan ikut sama. Namun sesiapa yang nak join, gi jak ke header beliau di atas nie.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349

8 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

nak join jugak....blogger dalam list santri ni...

Fendy said...

dtg dari segmen sama...

Kancil 8349 said...

Santri :

hehehe....jomlah

Kancil 8349 said...

Fendy :

terima kasih

maszull said...

assalamualaikum kancil ....mcm best jer mama nak join sekali lah...lama dah x join segmen ni...:)

aimie amalina said...

selamat bersegmen cekgu!

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

jomlah beramai2 kita ikut segmen beliau

Kancil 8349 said...

Aimie :

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...