Rakan Blogger

Saturday, October 1, 2011

Pengalaman Perkhemahan Semasa Di Universiti

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Mereka ini tidak pernah menyertai perkhemahan di sekolah rendah mahupun di sekolah menengah sehinggalah mereka sampai ke menarai gading. Samalah seperti Kancil, baru di Universiti baru dapat menyertai perkhemahan. Huhuhu....jomlah kita lihat pengalaman mereka :

1.

Untungnya dia dapat menyertai perkhemahan banyak kali. Setiap semester dia menyertai SISPA. Apa tu? Dia menyertai kerana dapat free semua, betul ke tu? Kalau nak tahu sangat, pergilah ke blog beliau untuk mengetahui pengalamannya. Klik je header dia di atas.

2.

Bila Kancil membaca cerita beliau, Kancil dapat bayangkan bagaimana berjalan dalam keadaan gelap dengan memegang sebatang lilin. Pelbagai benda dan perkara yang mungkin akan terjadi. Nasib juga, beliau diselamatkan oleh seseorang. Siapa yang selamatkan blogger ini. Jomlah kita lihat ke blog dia apa cerita beliau seterusnya.


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349

12 comments:

maszull said...

salam kancil...best juga cite2 die org ni kn...:)

Kancil 8349 said...

Maszull :

salam mama,

memang best cerita mereka. Kancil pun suka...kekadang ada yang berulang kali membacanya

Pn. Sheila said...

erm... syoknyer kancil... aktif sungguh nie... semua join persatuan, kelab perkhemahan... ms kt uni sy satu pun tak pernah berkhemah.... huhuhu

Kancil 8349 said...

Pn Sheila :

terima kasih...tapi ndak salah kan kalau buat perkhemahan bersama keluarga

Eera Shera said...

best kan gi camping.

kancil buat la camping antara blogger.

kancil support...

mau free aje..hehe :p

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

memang best...cadangan tu boleh tapi nak support tu...keringlah Kancil..sebab Kancil di Sabah...hehehe

Diana @ bilakukatacinta said...

bestnye..tak dpt sertai...bz sket kebelakangan ni

ijA said...

Kancil 8349 : terima kasih publishkan ..hehhe..yang tak menahan tu diselamatkan oleh seseorang..jeng2.memang jeng2..sebab xsangka ada hero yang selamatkan kita..hahaha..syukur alhamdulilah masa tu..

ijA said...

Kancil 8349 : terima kasih publishkan ..hehhe..yang tak menahan tu diselamatkan oleh seseorang..jeng2.memang jeng2..sebab xsangka ada hero yang selamatkan kita..hahaha..syukur alhamdulilah masa tu..

ijA said...

Kancil 8349 : terima kasih publishkan ..hehhe..yang tak menahan tu diselamatkan oleh seseorang..jeng2.memang jeng2..sebab xsangka ada hero yang selamatkan kita..hahaha..syukur alhamdulilah masa tu..

QasehnyaRania said...

camping..ala rindunya dah lama tak pergi..zaman sekolah je..cerita2 itu menggamit memori lama kembali la cikgu..huhu
dah sarapan..

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/moh-jamu-mata.html

Kancil 8349 said...

Qasehnyarania :

terima kasih kerana sudi membaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...