Rakan Blogger

Wednesday, October 26, 2011

Wordless Wednesday # 12

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Pemandangan Dari Hotel Seafest Semporna

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

33 comments:

Syafiq Ahadin said...

kalau saya p semporna, ndak pernah pula tidur di hotel, sebab ulang alik pegi tawau. nda jauh juga pun. Huhu!

Adylia Qarissa said...

akak dkna selalu pergi melancong..

kalau tak silap dkna, dia dah pernah sampai kat sini... lawanya permandangan tu...

teringin pergi sana...

Aien Not Alien said...

santapan mata dipagi hari di blog kancil...^_^"

Fitri Senin said...

semporna ada my SIL..its a beautiful place

khairul said...

sungguh mendamaikan


Nak taw apa naseb cik T tu ?http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/menara-alor-setar-autoshowpart-2.html

remyhazza said...

cantik pemandangan.....
biler pagi2 camnie...
sunguh mendamaikan...

Citra NaniZam said...

semoga citra berpeluang terokai keindahan negeri Sabah dan Semporna

Aisy Nasiha said...

cantik pemandangan ni...next time boleh pergi sana

CikGu Ma said...

bawa saya ke sana

maszull said...

assalamualaikum kancil...sedap mata memandang nyaman....:)

Santri T.P.I.N.I said...

selamat bercuti cikgu...saya dah join segmen yg cikgu ajak tu...

3no gr33ny said...

teringin pula hamba utk ke sana..sahabat2 hamba yang menuntut di sana juga selalu memuji keindahan milik sabah

Zul Fattah said...

tenang je tempat ni.. sesuai utk santapan mata..

cinnamon.com said...

cuti sekolah nak jln2 sana...

Kancil 8349 said...

Syafiq :

wah...orang muda memang larat kalau berjalan jauh...kancil tinggal kat hotel nie sebab ada kursus untuk guru2 baru...

Kancil 8349 said...

Adylia :

semoga Dkna dapat datang ke sini..boleh kancil tunjukkan jalan...hehehe

Kancil 8349 said...

Aien Not Alien :

hehehe...gambar tu pun diambil waktu pagi...

Kancil 8349 said...

Fitri :

terima kasih...jomlah datang ke sini

Kancil 8349 said...

khairul :

terima kasih....

Kancil 8349 said...

remyhazza :

terima kasih...sejuk mata memandang orang kata...

Kancil 8349 said...

Citra Nanizam :

semoga impian menjadi kenyataan

Kancil 8349 said...

Aisy Nasiha :

jomlah...ndak rugi kalau datang ke mari

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

ndak jauh tu...Sabah dan Sarawak satu tanah juga...

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terima kasih....

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih...selamat bercuti untuk kamu juga

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

jomlah datang ke sini...sekali datang macam nak datang lagi

Kancil 8349 said...

Zul Fattah :

terima kasih

aimie amalina said...

tenaaaaang jek
walau dok sabah
xsmp2lag sempoerna
huuuuu

3no gr33ny said...

insyaAllah..kalau ada kelapangan dan duit..hamba akan sampai jugak di sana..kot la lepas dah kawin nak bulan madu kat sana ke..huhu

Kancil 8349 said...

Aimie :

bukan jauh pun KK dan Semporna...satu tanah juga tu...hehehe

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

Amin...semoga dapat datang ke mari

QueeN TerataI said...

best x semporna ni? Teringin nak ke sana...

Kancil 8349 said...

Queen :

datang dulu baru tahu..best ke tak? sebab ada orang kata ndak best ada orang kata best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...