Rakan Blogger

Sunday, October 16, 2011

Follower Blog Kancil Yang Ke 500

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Bulan lalu, angka follower Kancil ialah 400 orang. Kini, sudah mencapai 500. Dalam tempoh 9 bulan, follower Kancil sudah meningkat. Kancil rasa bertuah dan bersyukur kerana memiliki follower seramai ini. Berbanding rakan lain, mereka terpaksa menunggu dua tahun untuk mencapai tahap ini dan ada rakan lain pula, follower mereka mendadak ke agak seribu yang sama usia dengan usia blog Kancil. Namun Kancil tetap berterima kasih kepada semua yang banyak membantu blog ini.

Apapun, Kancil akan tetap membuat entri khas untuk follower ini sebagai penghargaan kepada beliau kerana sudi menjadi follower blog Kancil. Tahniah dan terima kasih Kancil ucapkan kepada beliau. Nak tahu siapa dia. Jom lihat di bawah nie.


Blog ini mengandungi entri peribadi pemilik blog tersebut. Seorang gadis manja dan mempunyai muzik latar yang mencerminkan seorang gadis yang ceria. Nama blog ini ialah Darling Angel. Mempunyai bilangan follower 222 (Kancil yang follower ke 222). Kalau ada sesiapa yang sudi nak terjah ke blog beliau. Jomlah...klik je gambar di atas tu.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

58 comments:

SyafiQ aHaDin said...

Kita sama!!!! hehe. Follower pun 502 sudah. Hehe :D
cuba pigi cek...entri pun sama....

Kancil 8349 said...

Syafiq :

Kancil dah terjah tadi....hehehe...dah sama...tapi semalam agak kamu ndak sama dengan blog Kancil...mungkin dalam beberapa jam lagi akan meningkat dan akan mengalahkan blog Kancil...tahniah daripada Kancil

SyafiQ aHaDin said...

Hehe! Sentiasa beriringan. Hehe!

Kathy Tuah said...

tahniah ^^

Pn. Sheila said...

wow... tahniah kancil... bgs2... hepi blogging... hehe

maszull said...

salam kancil...tahniah follower dah meningkat....teruskn berblogging yer...:)

cinnamon.com said...

tahniah..Cikgu Sabturiah..ye ke?..cantik orangnya..

Kancil 8349 said...

Syafiq :

hehehe....yups...

Kancil 8349 said...

Khaty Tuah :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Pn. Sheila :

Terima kasih...hehehe

Fezz said...

tahniah!

Kancil 8349 said...

Maszull :

Salam mama,

terima kasih mama...mama pun sama...hehehe

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

terima kasih...

apa kes sebut nama cikgu Sabtriah nie...dia pegawai PPD Tawau...hehehe...memang cantik orangnya

Kancil 8349 said...

Fezz :

Terima kasih

azam said...

alhamdulillah.....

500 byk dah tu.....

Adylia Qarissa said...

tahniah kancil...dah makin ramai :)
blog dkna dah lama tapi baru aktif dalam masa 3 4 bulan...heheeee...

saya budak baru belajar :)

Kancil 8349 said...

Azam :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Adylia :

terima kasih dkna...ndak apa...nanti akan mengejar kancil juga tu

Run Away said...

wah...dah 500...tahniah...;d

Gen2Merah said...

Tahniah.. seorang blogger yang hebat

manjae camiela said...

wahh.. terharunye,. hehe.. thanks kancil sudi buat entry khas follower ke 500 ney yea.. salam perkenalan .. sila beri tunjuk ajar yea bloger otai :)

Zul Fattah said...

wahh.. dah 5oo follower? teruskan.. hehe.. u can do it

cinnamon.com said...

la,kancil lelaki ke,,,tak tgok profile,tak perasan...sorry...malunya..ohh tidak,selama hari ni saya ingat wanita...ishk..ishk..

[sutera kasih] said...

betul tu dear..dulu sy bertahun nk dpt angka camtu..hehe

tahniah dear sbb dpt ramai kawan, awk mmg peramah :)

[sutera kasih] said...

laaaaaaaaaaa..selama ni ingtkan kancil ni gegel..sy silap fhm jgk mcm cinnamon heee..sorry2..malu2

khairul said...

tahniah Kancil..terukan bekarya

jom layan mean machine.http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/mean-machine-autoshow-day-1.html

CikGu Ma said...

tahniah...semakin glemer..moga sentiasa glemer dengan entry penuh informasi..^^,

3no gr33ny said...

tahniah buat cikgu kancil =)

miss atie said...

congrats!!! :)

Yumida said...

congrats...dpt follower ramai..tp mmg berbaloi ade follower cm kancil...coz rajin berblog, olwes update entry, n sporting...bila kita leave komen sini then kancil terjah balik...hope kancil olwes sukses...yeah!

Kancil 8349 said...

Run Away :

terima kasih ....hehehe

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih...kau lagi hebat...dah jauh untuk aku kejar

Kancil 8349 said...

Manjae Camiela :

terima kasih kembali...kancil belum bergelar blogger otai lagi...sebab masih muda dalam dunia blogging...apapun berharap kita akan sentiasa berhubung

Kancil 8349 said...

Zul Fattah :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

eya ke...apasal boleh ingat kancil dengan perempuan plak nie...???

Kancil 8349 said...

[sutera kasih]

terima kasih...nie nak tahu sangat macam mana korang boleh anggap Kancil nie perempuan

Kancil 8349 said...

Khairul :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

terima kasih dan insya - Allah kancil akan berusaha ke arah itu...:)

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih cikgu

Kancil 8349 said...

Miss Atie :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Yumida :

terima kasih sangat...kancil menghargai setiap pengorbanan rakan blogger...bukan salah pun kalau kita membalas kunjungan mereka...apa yang penting bagi Kancil ada ilmu setiap entri yang rakan blogger miliki...ia tetap berbeza antara satu sama lain

cinnamon.com said...

sebab,kamu selalu tulis yg kamu ni kecil molek la..orang ingat kamu ni..mcm anak murid la..lps tu..orang komen pulak..awet muda la..so saya ingat kamu perempuan..lps tu nmpak,bila balas komen balik..mmg ada ciri2 perempuan solehah..nmpak baik mcm prmpuan..tak kisah pun lelaki ke perempuan..yg penting kongsikan ilmu..

manjae camiela said...

kancil : wahh.. kancil pon cikgu jugak yea.. saye pon bakal cikgu jugak. hehe..ape2 pon,, terima kasih ysekali lagi :)

[sutera kasih] said...

@Kancil:
seriously, mmg dulu2 ingtkn kancil ni perempuan..nsb baik sy ndak pggil kakak..aduiii hehe

sebab cara kancil becakap dlm entri ni x menunjukkan pun mcm gaya lelaki.bkn mksdnya pondan k..tutur kata dlm entri tu lembut

[sutera kasih] said...

ohh ya ada lg satu, sbb ingtkan kancil ni perempuan, tertgk di header tu ada nama UMS Niza..jd sy simpulkan la kancil perempuan hehe..maaflah, x perasan plak di profile tu male..sorry2..sorry sgt2..huhu

x sangka plak kancil ni lelaki kan..baru aritu ada nmpk entry2 pasal persatuan2 bdk2 di sekolah tu..mgkin sy terlepas pndg entry2 yg ada sebut kancil ni lelaki kali heee

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

hahaha...terkejut Kancil dengan kenyataan kamu. Mesti ada yang gelak terbaca nie...ndak apa...bukan salah kamu pun...orang terkeliru. dari semalam kancil fikir apa yang menyebabkan kamu anggap kancil nie perempuan...hehehe..dah terjawab

Kancil 8349 said...

Manjae Camiela :

terima kasih kembali...semoga menjadi guru yang terbaik

Kancil 8349 said...

[sutera kasih]

hahaha....ndak mengapa sutera kasih...Kancil faham sebab ramai yang terkeliru dengan nick name Kancil tu. Ums tu nama panggilan Kancil di dunia realiti dan niza adalah nama panggilan isteri Kancil...mungkin sebab kancil nie minat pada sastera dan sentiasa menjaga hati seorang kawan...

Aien Not Alien said...

tahniah...hihi..

semoga maju dan terus maju....
insyaALLAH saya akan sentiasa singgah blog kancil... ^_^"

iMBobo said...

tahniah kancil! teruskan menulis, lebih mantap isi lebih bertambah follower :)

[sutera kasih] said...

@Kancil:
ohhh mcm tu pula..sy ingtkan UMS tu UMS di KK tu..Niza nama kamu, silap rupanya huhu..

Kancil 8349 said...

Aien Not Alien :

terima kasih...happy blogging untuk kamu...

Kancil 8349 said...

iMBobo :

terima kasih dan insya - Allah

Kancil 8349 said...

[sutera kasih]

hehehe...ia adalah cogan kata dari tiga perkataan...Usaha Maju dan Semangat

Eera Shera said...

syoknye ramai follower :)

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

memang syok...membuat kita bertambah aktif....ndak apa Eera...kamu boleh kejar kancil nanti...:)

Santri T.P.I.N.I said...

wah...tahniah kancil! follower dh cecah 513 org dah....

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih...nie kerana bantuan daripada rakan - rakab blogger seperti kamu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...