Rakan Blogger

Wednesday, October 12, 2011

Segmen Ben Ashaari : Aku Seorang Blogger

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Sudah lama Abang Ben tidak buat segmen. Kali ini Kancil tidak mahu melepaskan peluang untuk menyertai walaupun agak lewat. Kalau sesiapa yang ingin jom segmen abang Ben. Masih sempat nie...Tutup 10 malam nie. Korang klik je header beliau di atas nie. 

Sebab mengapa rakan blogger patut masuk ke blog Kancil 8349? Sebab Kancil menceritakan tentang suka duka, pengalaman dan kenangan yang dilalui oleh Kancil sebelum dan semasa bergelar pendidik. Nak cakap lebih, lebih baik korang sendiri yang menilainya. 

Blog yang sentiasa memberi semangat kepada blog Kancil ialah blogger - blogger yang sentiasa menyokong Kancil dari segi pandangan dan idea. Tanpa mereka, blog Kancil ini tidak bermaya. Itu sahaja yang Kancil boleh kongsikan. Salam perkenalan bagi blogger baru.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

42 comments:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa rajinya abg ini......heheh.. bos aku dah tukar url lah..... http://www.cayob.com/

Eera Shera said...

melawat blog kancil satu kemestian bg sy setiap kali blogwalking..hehe

syuzi syofia said...

alahai x sompek nk join

maszull said...

salam kancil...mama x ada tadi tu yg x dpt join segmen ni...:)

Santri T.P.I.N.I said...

huhuhu kancil....tak sempat nak join segmen ni sebab sibuk nak selesaikan masalah entri yg tak update tu...

3no gr33ny said...

xlengkap rasa andai hamba tidak singgah ke halaman kancil...banyak yang dsapat hamba pelajari untuk menjadi seorang guru di sini

Yumida said...

slmt menjoin segmen kancil...sy pon join jgk...even terlebeh minit sket...tenet slow cm siput

Kancil 8349 said...

Ayob :

weina...kau nie suka tukar2...ndak apa...yang penting kau bagitaw aku pun dah kira bersyukur....hehehe...

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

terima kasih...sokongan kamu amat Kancil hargai

Kancil 8349 said...

Syuzi :

ndak apa...lain kali boleh join

Kancil 8349 said...

Maszull :

salam mama,
ndak apa mama...lain kali boleh join kan

Kancil 8349 said...

Santri :

ndak apa, ada rezeki lain kali

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih...kancil hargai sokongan kamu semua

Kancil 8349 said...

Yumida :

selamat bersegmen juga Yumida

I am...izuan said...

hurmm..:)...nice blog....suka blog ni...

ciK LyndaWawa said...

baik cikgu!!!

dean said...

dtg sini singgah2..
tq singgah blog sy,.

~C-K-K~ said...

CKK datang terjah ke blog ni...
datang dari segmen bro ben.. salam kenal..

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html?showComment=1318460397580#c8918299451335440676

Aiisyah Gazali said...

Singgah sini. Drpd segmen abg ben :)

Yatie Awang said...

akak pun baru mengenali blog kancil ni, InsyaAllah, akak selalu sport rakan2 blogger

nurul nabila bt medan said...

dtg dri segmen sama...
balas kunjungan..

noraauliyya said...

bls kunjungan . dtg dari segmen yang sama . hehe .

Pinkyz Ladies said...

datang dari segmen saya...
jenguk2 blog nih.

bella hamzah said...

dari segmen yang sama.. thanx sudi singgah :)best tak jadi pendidik?

Oshin said...

singgah dari blog ben...jom like pic ni http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150332286878580&set=a.10150331351503580.352268.245198783579&type=3&th

farisya risya said...

dri segmen yg same..:)
http://wwwfarisya.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html
singgah k n follow u...

aizamia3 said...

ada tengok segmen tu tapi masa tu mood merudum.. :(

fieda said...

Singgah dari segmen yg sama...
Happy blogging:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Kancil 8349 said...

I am Izuan :

terima kasih..

Kancil 8349 said...

Cik LyndaWawa :

terima kasih...:)

Kancil 8349 said...

Dean :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

~C~K~K :

terima kasih...kancil akan terjah sebentar lagi

Kancil 8349 said...

Aiisyah Gazali :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

Terima kasih....

Kancil 8349 said...

Nurul Nabila :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Noraauliyya :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Pinkzy Ladies :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Bella :

terima kasih...memang best jadi pendidik...hehehe...

Kancil 8349 said...

Oshin :

terima kasih...nanti Kancil datang tengok

Kancil 8349 said...

Farisya Risya :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Aizamia3 :

mengapa boleh macam tu...ndak apa lain kali jangan terlepas peluang

Kancil 8349 said...

Fieda :

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...