Rakan Blogger

Thursday, October 20, 2011

Blog Pilihan Kancil : Santri T.P.I.N.I

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.



Blogger ini merupakan salah seorang commentator yang paling banyak meninggalkan komen di blog Kancil. Kekadang ada persoalan yang diajukan kepada Kancil jika beliau tidak faham. Meminta pandangan kepada blogger lain dan setiap entrinya mengandungi mesej tersirat yang memberi kita kesedaran dan pengajaran. Sehingga kini, follower dia hanya 254 orang. Blogger ini juga pernah menganjur satu segmen mengenai komputer.

Selain itu, blogger ini menghargai blogger lain dengan membalas kunjungan mereka ke blog - blog yang meninggalkan komen di entri beliau. Kalau nak tahu sangat mengenai blogger ini, jomlah ke blog beliau. Banyak ilmu yang kita dapat pengalaman, iktibar, panduan, mutiara kata dan pengalaman yang terselit di dalam entri beliau. Klik kat header di atas.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

39 comments:

SyafiQ aHaDin said...

sudah terjah. saya pun mau juga. Hehe! :D

cinnamon.com said...

dah terjah dah.mmg ok pun..

cinnamon.com said...

dah terjah dah.mmg ok pun..

Aisy Nasiha said...

wah..kancil pun dh start buat segmen...bgus2 teruskan usaha....
kalau sudi, promote lah juga blog ciput saya ni...

azam said...

promo ye...hehehe
saya dah jadi follwer dia sebelum ni....nice blog

bersama memberi sokongan

dhiera said...

nak tengok la blog dia. thanx kancil!

Santri T.P.I.N.I said...

wah....terima kasih banyak2 kancil!!! jadi blog pilihan kancil miggu ini memang satu penghargaan yang sangat besar bagi santri. rasa nak melompat-lompat je bila tengok entri ni!!! terima kasih kancil !!! insyaallah semoga jasa kancil ini dibalas dengan sebaik-baik balasan...Amin!!!

mood hepi nih...lalalalala seronoknya...

Santri T.P.I.N.I said...

Terima kasih Cikgu...Syukran jazilan Ya Ustaz... Thank You Teacher...

aimie amalina said...

heeeeee
suke gak g belog santri ni
heeeee

Kancil 8349 said...

Syafiq :

boleh....kena tunggu giliran...hehehe...

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

ada 'pun' lagi tu..heheh..gurau

Kancil 8349 said...

Aisy Nasiha :

Insya - Allah...

Kancil 8349 said...

Azam :

betul tu...sama2lah kita menyokong

Kancil 8349 said...

Dhiera :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih kembali....sentiasa membantu antara satu sama lain

Kancil 8349 said...

Aimie Amalina :

betul tu...banyak info

Finaz Jaafar said...

eh nak jugak enterprem kat blog kancil ! hihi

Yatie Awang said...

InsyaAllah nanti akak singgah

Niena Pengembara Ilahi said...

blog dia mmg best :D

niena suka

maszull said...

assalamualaikum kancil...mama pun suka sgt2 blog santri ni....like 2...:)

3no gr33ny said...

jom sama2 menziarah

iMBobo said...

owh! kenal santri ni :)

Addin said...

terjah ! :D

khairul said...

x sabar nk tunggu next blog pilihan kancil...kot2 blog sy terpilih hehe

Gila baban waja nie.http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/kelvins-hot-waja.html

Kancil 8349 said...

Finaz Jaafar :

hehehe...membantu rakan blogger lain

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Niena Pengembara Ilahi :

memang best dia punya blog...kalau kamu suka, Kancil lagi suka

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,
kancil lagi - lagi suka...hehehe

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

jangan tak ziarah...

Kancil 8349 said...

iMBobo :

:) alhamdulillah kalau kenal...

Kancil 8349 said...

Addin :

jangan tidak terjah...

Kancil 8349 said...

Khairul :

tunggu siapa yang kena...

Run Away said...

nak terjah juga....;d

Eera Shera said...

santri memang best. orgnya pun peramah.

Kancil 8349 said...

Run Away :

jangan tak terjah....jomlah terjah

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

yups...dia memang best....kalau ndak peramah ndak ramai orang akan follow blog dia

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dia banyak share ilmu ilmu yang kita tak tau :)

Kancil 8349 said...

Muhammad :

betul tu

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...