Rakan Blogger

Wednesday, October 19, 2011

Selamat Hari Jadi Kepada Pemilik Blog 'Kerana Lily'

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Kancil pun baru tahu bahawa blogger nie sambut hari jadi dia semalam. Nie pun sebab Kancil membalas kunjungan beliau setelah komen di blog Kancil. Namun, Kancil rasa masih sempat untuk kita mengucapkan Selamat Hari Jadi kepada beliau. 


Jomlah kita sama - sama doakan beliau. Semoga beliau dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan mendapat jodoh yang baik...klik gambar di atas korang akan terus ke blog beliau. Beliau merupakan pengunjung setia blog Kancil dan sentiasa meninggalkan komen - komen yang bernas. Merupakan seorang blogger yang mempunyai entri - entri kesedaran berbentuk keagamaan. Ndak rugi kalau kita membaca blog beliau.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

15 comments:

aimie amalina said...

weeeeeeeeeeeeeeee
terharunye
T____T
ayooooo
cekgu kancil
terima kash sgt dengan hadiah ini!
tak terbalas mimi =]

Yatie Awang said...

Amin...

akak suka ke blog mimi, sbb akak suka puisi, mimi pandai berpuisi

Kakzakie said...

Wah... mimi mesti melompat gembira tu. Happy birthday dari kakak juga

YNA said...

happy besday utk diorg :)

dhiera said...

selamat hari lahir untuk aimie amalina.. semoga panjang umur dan murah rezeki~

special tu, kancil buat entri lagi.

Kathy Tuah said...

hepy besday buat pemilik blog 'kerana Lily'..

Santri T.P.I.N.I said...

wah...rajinnya kancil. hepi besday to lily...

khairul said...

yeayy hapy birthday juga dr saya

Myvi mana yg korang suka ?http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/myvi-mana-yg-korang-suka.html

remyhazza said...

happy birthday to you mimi....
smoga hepi2 selalu...

cik najihah said...

hepy bufday buat beliau juge :)

Yumida said...

slmt ulg thn kelahiran utk mimi....doa kt atas tu...amin.

ILA HonEyBuNNy said...

selamat hari lahir untuk semua yang sambut birthday harine...;)

Run Away said...

hapy b'day juga...moga hapy selalu...;d

maszull said...

assalamualaikum kancil...mama pun suka sgt ngan pemilik blog Kerana Lily ni cute orgnya...:)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...