Rakan Blogger

Saturday, October 8, 2011

Senarai Pasukan Perkhemahan Dengan Pengalaman Mereka Sendiri

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Terima kasih kepada semua rakan blogger yang telah menyertai segmen ketiga Kancil dan Kancil rasa bertuah dan terharu dengan sokongan rakan - rakan blogger semua. Walaupun bilangan tidak sampai yang Kancil inginkan namun Kancil tetap tunaikan janji semoga ada lagi yang berminat untuk menyertai segmen Kancil seterusnya.

Kancil bahagikan mereka mengikut pasukan uniform masing - masing. Sebanyak 26 entri dan seramai 25 orang blogger yang menyertai segmen Kancil kali ini. Klik je logo pasukan mereka, korang akan terus mengetahui siapa mereka. Jom terjah satu persatu...

Universiti

Pasukan Kadet Bersatu

 Kadet Polis

 Kelab Kaunseling Dan Kerjaya

 Persatuan Pandu Puteri

 Persatuan Bulan Sabit Merah Malaysia

 Pengakap

 Puteri Islam


 Rakan Muda

PLKN

 
Kadet Remaja Sekolah

Kadet Pertahanan Awam

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

87 comments:

Sunah Sakura said...

perghhhhhhhhhh! rajinnya kancil kategorikan!

Santri T.P.I.N.I said...

terima kasih kancil...!the bestlah!

Kancil 8349 said...

sunah sakura :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih kembali

fauziahahmad said...

kancil trima kasih bebanyak....rajinnya sampai senarai ikut kategori......ramai jugak yang join segmen ni...tahniah yer....:D

Kancil 8349 said...

Fauziahahmad :

terima kasih kembali....alhamdulillah atas sokongan rakan2 blogger juga

maszull said...

salam kancil...wah byk juga yg sertai segmen kancil ni kn....bagusnya kancil dah senaraikn setiap pasukan...:)

Kancil 8349 said...

Maszull :

salam mama,

terima kasih mama...Alhamdulillah, sokongan daripada rakan blogger mama

cinnamon.com said...

wah,byak yg kancil senaraikan,rajin2,..

kotak bulat said...

kb dulu join jpa..hhehee



p/s : sempat aje lg

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

terima kasih....

Kancil 8349 said...

Kotak bulat :

mesti best tu kan...sayangnya ndak dapat berkongsi pengalaman

Pen Biru said...

wah..byk nye ..boleh buat buku dah ni

khairul said...

Hampa dah beli paper Metro arini ? .http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/kereta-wahida-dlm-harian-metro-harini.html

Kancil 8349 said...

Pen Biru :

ndak ramai yang ikut segmen nie...tapi bolehlah...hehehe

Kancil 8349 said...

khairul :

belum lagi

Citra NaniZam said...

alamak beberapa hari x on9 citra terlepas segmen kancil daaa :(

Kancil 8349 said...

Citra Nanizam :

ndak apa...lain kali boleh ikut...

yayath said...

wahhh...rajinnya kancil:)hehe

thanks kancil for grouping us..hihi

elnino moona said...

wah..rajinnya kancil...
ramainya yg join segmen kan.. saya group PBSM tuh..hihi..:)

Kancil 8349 said...

Yayath :

terima kasih...boleh berkongsi pengalaman bersama dengan unit yang sama kan...:)

Kancil 8349 said...

Elnini Moona :

terima kasih...yup...syukur ada yang menyertainya. Harap ia akan bertambah lagi

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaa
rajinnye cekgu kancil senaraikan.... =]

3no gr33ny said...

terbaiklah kancil =)

Kancil 8349 said...

Aimie :

terima kasih...supaya korang kenal siapa ahli pasukan korang yang sama

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih

Gen2Merah said...

perggghh.. cayalah Kancill... semakin berkembang dan semakin dikenali ramai blog ini... all the best geng

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih geng...akan terus maju ke depan lagi

AsyieqiN Rkey said...

aduhai..kancil..sorry sangat..terlupe..@.@...

Kancil 8349 said...

Asyieqin Rkey :

ndak apa...lain segmen jangan lupa join...hehehe

Eera Shera said...

thx kancil buat segmen ni..

bertambah kwn sy.

ade segmen lg jemput la.

kalo free mau join bah..

:)

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

hehehe...terima kasih banyak sebab sudi join segmen Kancil...

AIEN NOT ALIEN said...

ramainya join....tahniah ya cikgu kancil... :)

Kancil 8349 said...

Aien :

terima kasih....

Cik Rose Cute said...

udah follow sini dari segmen lulu...

meaw said...

meaw puteri islam selaku ketua kontinjen,sekian :P

iMBobo said...

thanks kancil! segmen ni best! :)

Adylia Qarissa said...

tetiba rasa diri semakin tua sebab mengimbas memori lama ketika di zaman sekolah..huhuhuuuu

Kancil 8349 said...

Cik Rose Cute :

terima kasih....

Kancil 8349 said...

Meaw :

wah ketua kontinjen lah

Kancil 8349 said...

iMBobo :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Adylia :

kalau rasa diri macam tu...memang akan terjadi...tapi sebaliknya kalau kata diri masih muda....

Rahmah Ram Ram said...

Kancil: Thanks for being my blogger friends...

terimalah hadiah dari saya yang tak seberapa ini ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/versatile-blogger-award.html

Kancil 8349 said...

Rahmah Ram Ram :

terima kasih kembali...rupanya Kancil dapat hadiah...:)

Yumida said...

teringat zaman sekolah menengah time camping dulu2...hihi

Kancil 8349 said...

Yumida :

mesti banyak kenangan kan...rindu pada guru dan rakan2

NM02 said...

citer pasal camping, terus pk susah nak membuang sisa2 penghadaman. hehehe

- LIANA ASIF - said...

thanks buat segmen mcm ni, boleh m'imbau kenangan. dan berkongsi dengan bloger lain..... hehe

Kancil 8349 said...

NM02 :

kalau pandai, ndak susah tu...hehehe

Kancil 8349 said...

Liana :

terima kasih kerana menyokong kancil..

dhiera said...

rajin kancil buat segmen! keep it up!

Kancil 8349 said...

dhiera :

terima kasih...

syuzi syofia said...

ala x syoknye sbb x dpt nk join... sbb xde pengalaman lngsng... huhu T_T
nk tipu pn x tau nk buat citer camne... hekhekhek

Kancil 8349 said...

Syuzi Syofia :

ndak apa syuzi...lain kali boleh join...

Addin said...

rindu nak berkhemah ! :)

Kancil 8349 said...

Addin :

jomlah kita berkhemah

Zul Fattah said...

hehe.. maaf r.. saya tak dapat join.. hehe.. apa2pun jom terjah diaorg

Kancil 8349 said...

Zul fattah :

ndak apa..boleh terjah blog mereka kan...

Niena Pengembara Ilahi said...

rajin :)


~maaf... nina xjoin segmen hritu sbb nina sibuk sesgt...pastu, nina xupdate pn blog msa tu :(

Kancil 8349 said...

Niena :

terima kasih,

ndak apa...lain kali berharap dapat ikut segmen Kancil

[sutera kasih] said...

bestnya..teringat zaman sekolah dulu bah wuwuwuwuwu :(

Kancil 8349 said...

sutera kasih :

hehehe...jomlah terjah blog mereka...

Ariena Hisham said...

Cikgu Kancil ada anta komen ke tadi? Sorry sangat TER-delete lah rasanya. Boleh komen balik tak? Hihi. Sorry sangat sangat tau :')

Ariena Hisham said...

Eh! Cikgu Kancil, sorry. Komen tu dah ada dah. Tak perasan. Hihi. Maaf :)

Kancil 8349 said...

Ariena :

ndak apa...semoga berjaya

Ini Kisah Tia said...

sangat rajin kancil yeee

Kancil 8349 said...

Ini Kisah Tia :

Terima kasih....

KiMiE said...

Pengakap!! Salam singgah n follow :)

Santri T.P.I.N.I said...

saya sorang je rakan muda...hu3

azam said...

seronok wei....berkhemah

khairul said...

nak suruh anak sy join pengakap lah nanti

ILA HonEyBuNNy said...

okeh....terjah3....hehe

Kancil 8349 said...

Kimie :

terima kasih....akan ke blog kamu

Kancil 8349 said...

Santri :

ndak apa...lain kali ada teman sudah tu

Kancil 8349 said...

Azam :

hehehe....mengapa ndak join segmen Kancil

Kancil 8349 said...

Khairul :

masuklah KRS

Kancil 8349 said...

Ila Honey Bunny :

jangan tak terjah mereka

khairul said...

Trophies dan Tshirt dah siap .http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/trophies-dan-tshirt-dah-siap.html

Run Away said...

wah...nice lah...tengok2 mcm ni...teringat zaman2 sekolah dulu...;d

Kancil 8349 said...

Khairul :

kejap Kancil terjah...hehehe

Kancil 8349 said...

Run Away :

hehehe...terima kasih...dah terjah blog dan cerita mereka

era kecik said...

banyak nye persatuan! teringin nak masuk gak, he he he

Kancil 8349 said...

Era Kecik :

ndak apa...lain kali jangan terlepas segmen kancil lagi...hehehe

khatgrafik said...

Salam,
Hehehe bila nak buat lagi?
Masukkan Palapes sekali k..
Salam perkenalan dari KG ^__^

sue perbs.. said...

wah.. tk sempat nak join.. teringat jugak pnglman berkhemah masa zaman skolah dlu

Kancil 8349 said...

Khatgrafik :

Salam perkenalan daripada Kancil...

Kancil 8349 said...

Sue Perbs :

ndak apa...lain kali...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...