Rakan Blogger

Thursday, October 27, 2011

Blog Pilihan Kancil : Blog Cinnamon.com

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.



Setiap hari Khamis Kancil akan memilih salah satu blog untuk menjadi blog pilihan Kancil. Tujuan untuk menghargai mereka yang sentiasa mengunjungi blog Kancil 8349. Seperti mana korang nampak header di atas. Tentu ada dikalangan rakan blogger sudah mengenalinya. Tapi yang belum tu. Jomlah terjah ke blog beliau.

Serba sedikit mengenai blog beliau. Kancil merupakan follower paling awal di dalam blog beliau. Entrinya kebanyakan menceritakan mengenai keluarga dan soal keagamaan. Banyak pengajaran dan contoh kita boleh dapat melalui entri - entri yang beliau nyatakan. Ndak rugi kita singgah ke blog beliau. 

Sehingga kini follower beliau mempunyai 117 orang. Mula aktif pada bulan February, 15 hb. Entri awalnya mengisahkan biskut dan kuih. Kalau tengok pun mesti sedap dimakan. Selebihnya, korang baca sendiri. Kancil takut ada yang tersalah info nanti. Bak kata orang, indah khabar dari rupa. Lebih baik korang terjah sendiri. Klik je header beliau di atas.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

40 comments:

Eera Shera said...

baru je folo dia ari tuh..

3no gr33ny said...

hamba sudah pon follow..kami sudah bersahabat =)

cinnamon.com said...

Terima kasih kancil...knapa tak cerita yg cinnamon ni sangka kancil perempuan..hehe

remyhazza said...

rasanya dah follow...
nice blog cinnamon nie

aimie amalina said...

weeee
uniknye name belog die
jooomm pi tgk!

CikGu Ma said...

bagusla kancil buat mcm ni..hargai pengunjung..bagi semangat untuk pengunjung selalu singgah..kepada cinnamon.com, tahniah ^^,

Syafiq Ahadin said...

dah kenal! wah, tahniah cinnamon! :D

Dylla Abas said...

kalau blog ni jadi pilihan cikgu..mesti best kan?? ok..jom terjah!!

maszull said...

assalamualaikum kancil....jom mari kita terjah blog die...:)

6kuning2011 said...

wah , blog kami pula bila Kancil ? pelajar mu bah ni :)

Tentang Kita said...

bertuah empunya blog nie

Aien Not Alien said...

rasa2 macam dah follow...heee.. sebab pernah BW jumpa blog Cinnamon.com ni...

bagus kancil hargai pengunjung....


aien ada tag kancil dalam jawab2 soalan...kalau ada masa boleh jawab..:)

QueeN TerataI said...

wah.. sahabat Queen juga ni... tahniah cinnamon!

Santri T.P.I.N.I said...

blog cinnamon ni mmg best! dh follow dia lama dah..

Gen2Merah said...

tahniah cinnamon. satu kebanggan tu kan.. heee

Fatin Nadia said...

nice2.. nak terjah la..^^

ziraziz said...

..macam kenal je blog tu .. ;P

Ummi_R❀salici❀us said...

nak g singgah sana jap... :DD

khairul said...

jap nk tgk ..sy dh folo ke blom...


TZM berantu Part2 .http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/tzm-barantu-part-2.html

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

Alhamdulillah...baguslah kalau macam tu

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih....

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

terima kasih kembali...rasanya ndak perlu lah...hehehe...

Kancil 8349 said...

remyhazza :

Alhamdulillah...

Kancil 8349 said...

Aimie :

jangan tidak terjah...jom terjah

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Syafiq :

alhamdulillah...terima kasih

Kancil 8349 said...

Dylla Abas :

jom terjah blog beliau

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

jomlah kita terjah blog beliau..hehehe

Kancil 8349 said...

6kuning2011 :

hehehe...tunggu giliran...

Kancil 8349 said...

Tentang Kita :

:)

Kancil 8349 said...

Aien Not Alien :

terima kasih Aien. Nanti Kancil akan terjah

Kancil 8349 said...

Queen :

alhamdulillah...

Kancil 8349 said...

Santri :

betul tu...

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

jom terjah blog beliau

Kancil 8349 said...

Fatin :

jangan tidak terjah blog beliau

Kancil 8349 said...

ziraziz :

jomlah berkenal lagi

Kancil 8349 said...

Ummi :

jangan tidak singgah..jom singgah

Kancil 8349 said...

Khairul :

jomlah follow blog beliau

Run Away said...

sy belum tengok blog dia lagi...;d

Kancil 8349 said...

Run Away :

jangan tak tengok..jomlah tengok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...