Rakan Blogger

Tuesday, October 18, 2011

Berjaya Melaksanakannya

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Alhamdulillah, Kancil berjaya menyampaikan ceramah kepimpinan di sekolah tersebut. Murid pun tidak ramai dan hanya 65 orang murid. Kancil ucapkan terima kasih kepada semua rakan blogger yang mendoakan Kancil berjaya. 

Atas doa kalian, Kancil berjaya menyampaikan dengan baik tanpa gementar langsung. Walaupun kaki dah mengigil sewaktu tiba di sekolah tersebut. Atas semangat untuk menyampaikan idea, ilmu dan pengalaman, Kancil  berjaya dengan cemerlang. Ini merupakan kali pertama Kancil dijemput. Semoga ada lagi jemputan dari sekolah lain.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

40 comments:

Rai said...

tahniahh..saya memang tak boleh betul berucap depan org ramai..mesti menggeletar..

ziraziz said...

bravo.kalau sy la, mst gerak bibir n suara yg keluar x selari ha3..neves punya pasal... :P

Kancil 8349 said...

Rai :

terima kasih...boleh tu kalau kita berusaha untuk memperbaiki

Pen Biru said...

heheh..sy kalau dh mula bg speech susah nak berenti..masalah jugak tu

Kancil 8349 said...

Ziraziz :

terima kasih...hehehe kancil pun dulu macam tu...

Kancil 8349 said...

Pen Biru :

hehehe...kena biasa tengok jam selalu...

Cinderella said...

hehe tahniahh!
dlu kt sekolah sellu ttdo klu cgu bg ceramah tapi klu ade selitkn jnke sy dnga :)

maszull said...

assalamualaikum kancil...

alhamdullilah berjaya juga akhirnyakn....tahniah yer....:)

Gen2Merah said...

cayalah kancil.. kau memang berbakat... hebattt

Kancil 8349 said...

Cinderella :

terima kasih..hehehe...alhamdulillah tiada yang tidur sebab banyak aktiviti kancil selitkan

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih geng....

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terima kasih mama

ieyza afieyna said...

tahniah.. ;)

bobiedanbad said...

tahniah! saya takut bercakap d hadapan

[sutera kasih] said...

Tahniah kancil !!
mesti boleh punya bah :)

CikGu Ma said...

tahniah...bolehla belajar dengan kancil bagi motivasi pasni ^_~

aimie amalina said...

waaaaaa
hebatnye cekguu
weee
teringin nak dgr
heee
tahniah cekgu!

cinnamon.com said...

ala,budak2 sekolah je..lps ni,mak mak pulak..

ABU said...

kancil pun blogger tawau sabah..yeahhh!!! hebak.. kawan kita aku drpd LD hahahaha

tahniah sebab berjaya beceramah dgn baik :D

3no gr33ny said...

tahniah =)..boleh bagi tips hilangkan gemuruh x?

ILA HonEyBuNNy said...

alhamdulillah...

tahniah kancil...;-)

Yumida said...

pasti pengalaman yg memeluhkan bj kan..hihi...

Kancil 8349 said...

ieyza afieyna :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

bobiedanbad :

terima kasih...boleh diusahakan untuk tidak hilangkan rasa takut

Kancil 8349 said...

sutera kasih :

terima kasih....memang boleh tapi perasaan kali pertama membuat kita rasa cemas...hehehe

Kancil 8349 said...

CIkgu Ma :

terima kasih...boleh bah...:)

Kancil 8349 said...

Aimie Amalina :

terima kasih...insya - Allah...

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

hehehe....tunggu dua tiga tahun lagi

Kancil 8349 said...

ABU :

blogger LD...baguslah...Kancil dulu bersekolah di sana...terima kasih

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih....boleh..nanti kancil buat entri pasal tu...

Kancil 8349 said...

Ila Honeybunny :

terima kasih....

Kancil 8349 said...

Yumida :

nasib juga aktiviti dibuat dalam bilik gerakan. ada aircon so ndak nampak kita berpeluh...hehehe

Tentang Kita said...

tahniah kancil...semoga sentiasa success

Yatie Awang said...

tahniah, eh eh..jadi seronok dan makin bersemangatkan?

SimplySeoul said...

Tahniah Kancil. Moga dapat banyak tawaran lagi lepas ni.

Kancil 8349 said...

Tentang Kita :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Yatie Awang :

terima kasih...memang seronok dan berkeyakinan...

Kancil 8349 said...

Simply Seoul :

terima kasih...Amin...semoga dapat tawaran lagi

Run Away said...

tahniah ye....;d

Kancil 8349 said...

Run Away :

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...