Rakan Blogger

Saturday, October 1, 2011

Pengalaman Perkhemahan Pasukan Pengakap

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Pasukan ini merupakan pasukan Pengakap. Jom kita liha pengalaman blogger - blogger ini.
1.

Blogger ini mempunyai dua pengalaman perkhemahan dan Kancil meletakkannya dalam kumpulan pengakap. Sebab dia yang melaporkan diri lebih awal. So, kira dia ketua pengakap dalam kumpulan ini. Hehehe...boleh kan? Ada yang menarik dalam pengalaman blogger ini. Beliau memiliki suara yang tinggi sehingga beliau dilantik menjadi???? agak - agaknya apa eya. Jomlah ke blog beliau, klik je header beliau di atas.

2.

Blogger ini mempunyai 3 pengalaman perkhemahan dan yang paling best katanya adalah pengalaman yang ketiga. Kerana berkhemah selama 5 hari 4 malam. Apa juga aktiviti mereka nie? Dan apa yang telah mereka lalui di dalam hutan? Kalau nak tahu sangat, jomlah terjah blog beliau untuk mengetahui pengalamannya. Klik header di atas korang akan terus ke blog beliau.

3.

Blogger ini sedang membuat pencarian bloglist ketika join segmen Kancil. Kot - kot ada yang berminat. Jom terjah blog beliau. Klik kat sini. Tapi sebelum terjah ke sana, jomlah baca review Kancil mengenai pengalaman beliau. Blogger ini berpuasa pada hari perkhemahan dan terpaksa berjalan kaki sejauh 20 km...jauh tu. Lepas tu ada binatang yang melekat kat badan blogger ini. Apa tu? Kalau nak tahu, jomlah terjah ke blog beliau. Klik je header di atas.

4.

Wah...blogger ini ada pengalaman seram ketika menyertai perkhemahan. Apa  yang terjadi dengan pasukan mereka dan apa kesilapan yang mereka lakukan sehingga terjadi demikian. Kalau nak tahu sangat, jomlah terjah ke blog beliau. Klik header dia di atas nie.

5.

Blogger ini minat sangat dengan unit beruniform terutama Pasukan Pengakap. Beliau bersekolah di daerah Keningau. Apa nama sekolahnya? Apa impian dan cita - cita blogger ini dalam pengakap? Apa yang menarik dengan aktiviti yang telah beliau sertai? Kalau nak tahu, jomlah terjah ke blog beliau dengan klik sahaja header beliau di atas.


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

2 comments:

iMBobo said...

haha lawak lah..

Kancil 8349 said...

iMBobo :

hehehehe...kenangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...