Rakan Blogger

Saturday, October 29, 2011

Sebenarnya ada 7 Biji Mutiara Naga

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Kartun nie merupakan kartun paling popular di zaman. Kancil pun minat dengan kartun nie dan masih menonton rancangan kartun nie. Dan sudah memiliki VCD nya kecuali Dragon Ball GT. Tidak hairan ramai rakan blogger meminati kartun nie. Lihat sahaja list di bawah nie. Kalau nak tahu cerita mereka.  Jomlah terjah ke blog mereka.






Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349

21 comments:

CikGu Ma said...

dulu ada sorg kawan minat sangat dgn dragon ball...siap buat ulasan kt saya setiap kali habis tgk cerita, goku mesti cari bola yg ke7 sampai dapat...^^,

ijatazyanniaizzati said...

anda ditag http://niacakap.blogspot.com/2011/10/tagging-game-yo-whats-that.html

Cik Lia Lomi said...

hihihi, sampai sekarang cartoon ni masih di tayangkan. best!

Santri T.P.I.N.I said...

saya suka dragon ball!!! dari muda sampai tua...hehehe tq kancil!

lieynanilaz said...

dedulu kat umah memang ada koleksi buku dragon ball sebab adik minat sangat!!

ShahzCudin said...

memang best pon DB nih..dlu masa skolah selalu blik prep awal klo hr sabtu n gotong royong cepat klo hri ahad sbb nak tgk DB nih..

Santri T.P.I.N.I said...

saya suka dragon ball...tq kancil!

Santri T.P.I.N.I said...

dari dulu sampai sekarang memang peminta dragon ball..!!

Fad said...

kawan cf dulu peminat tegar dragon ball..curi2 tgk kat asrama...

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

hehehe...lelaki ke perempuan kawan kamu tu, cikgu? tapi kalau orang dah minat macam tulah ceritanya...hehehe

Kancil 8349 said...

ijatazyanniaizzati :

terima kasih..nanti kancil ikut...jika ada kelapangan

Kancil 8349 said...

Cik Lia Lomi :

betul tu...kalau pun bukan di RTM tapi di Astro

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Lieynanilaz :

best kan dapat baca buku dragon ball...kancil pun ada koleksinya

Kancil 8349 said...

ShahzCudin :

memang best kan tengok DB nie

Kancil 8349 said...

Santri :

terbaik...

Kancil 8349 said...

Fad :

wah...mesti banyak cara dia nak tengkok DB tu

maszull said...

assalamualaikum kancil....wah byk nyer yg tersenaraikn...best2...:)

3no gr33ny said...

hamba ada gang!!

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

peminat ni DB..heheheh

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...