Rakan Blogger

Saturday, October 1, 2011

Pengalaman Perkhemahan Pasukan Pandu Puteri

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.


Ini merupakan pasukan Pandu Puteri :

1. 



Blogger ini katanya tidak seberapa ingat tentang pengalaman perkhemahan beliau namun ada cerita tersendiri sehingga beliau sendiri tidak dapat melupakan satu kejadian yang telah berlaku ke atas diri beliau dan rakan beliau. Kalau nak taw sangat, jomlah ke blog beliau

2.

Nampak je header nie tentu korang kenal siapa dia kan? Bagi yang tidak kenal biar kancil kenalkan. Dia senang dipanggil Mama dikalangan rakan blogger lain. Merupakan salah seorang pengunjung setia blog Kancil. Mama ada pengalaman sendiri mengenai perkhemahan beruniform. Nak tahu apa pengalaman Mama, jomlah kita singgah ke blog beliau. Pesannya jangan gelak kalau terbaca mahupun melihat gambar - gambar dalam entri blog beliau.

3.

Kata blogger ini suka sangat pergi camping sebab best, menarik, dan boleh dapat penngalaman yang berharga. Blogger ini mempunyai pengalaman yang menarik untuk kita kongsikan bersama. Mereka kena suruh berendam. Kenapa dan di mana? jomlah ke blog beliau, just klik header beliau di atas.

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

6 comments:

maszull said...

salam kancil...hehehe thanks kancil yer...mama gelak teringat n3 mama tu...:)

Kancil 8349 said...

Maszull :

salam mama,

kenangan yang mengamit memori mama...apapun terima kasih kembali

cinnamon.com said...

terima kasih kancil...love you...walau pun cerita agk kabur..hehe

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

terima kasih kembali...ndak apa...yang penting ia boleh dikongsikan

aimie amalina said...

mse sekolah rendah join tunas puteri
masukx lame naik jad pandu puteri pulak
hehehehe

Kancil 8349 said...

Aimie :

mesti banyak pengalaman nie kan....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...