Rakan Blogger

Sunday, October 23, 2011

Segmen Kancil8349 : Siapa Follower Anda Paling Best? TUTUP

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Segmen Kancil kali ini terpaksa Kancil batalkan demi persahabatan antara blogger. Atas perbincangan, pandangan dan nasihat daripada blogger lain. Kancil rasa lebih baik segmen ini dibatalkan. Takut ia boleh menimbulkan perselisihan faham antara rakan blogger. 

Kancil memohon maaf kepada semua rakan blogger kerana menganjur segmen seperti nie. Harap korang maafkan Kancil yeah. Bagi yang sempat menyertai segmen ini. Kancil hargai penyertaan korang dan terima kasih kerana sudi menyertai segmen Kancil.  Korang nak tahu apa pandangan mereka. Jomlah terjah ke blog mereka. Tekan je url link mereka, korang akan tahu pandangan mereka masing - masing.

1. http://aiennotalien.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil-8349-siapa-follower-anda.html 
Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

16 comments:

ShahzCudin said...

x ape la kancil..sekurangnya kancil berusaha nak wat segmen...semoga lps ni kncil akan buat segmen yg best..

cinnamon.com said...

buat segmen lain pulak ye...nnti cukup 1k,saya pulak nak buat segmen gila2..hehe..berangan pulak saya..

Kancil 8349 said...

ShahzCudin :

terima kasih...Kancil hargai jasa anda...

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

terima kasih..sekarang nie pun boleh bah...akan ada yang akan datang ikut segmen kamu,...

Ang'Gau said...

huhuhu...2 ja?

Kancil 8349 said...

Ang' Gau :

ndak mengapa....ada segmen yang baru lagi...jomlah ikut

Aien Not Alien said...

dah tutup pula..takpe kancil... kalau kancil teruskan pun boleh, nanti yang join semua buat entri sama...

semua follower dia best....hehehe... jadi otomatik semua rasa dia best...

teruskan bersegmen... ^_^"

Zul Fattah said...

la.. apasal tutup pulak? ok je segmen tadi..
sebab itu hak kancil la..
xpe..lain kali cuba lagi.. hehe..

3no gr33ny said...

ala..xsempat nak join..hamba minat je segmen ni..sebab pada hamba..oke je

Kancil 8349 said...

Ang Gau :

hehehe...ada satu segmen lagi

Kancil 8349 said...

Aien Not Alien :

terima kasih tapi kancil tutup demi erti persahabatan...ndak mengapa ada satu segmen lagi

Kancil 8349 said...

Zul Fattah :

ndak mahu ada yang tersinggung sebab segmen nie...:)

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

ndak mengapa...ada satu lagi segmen Kancil

Run Away said...

alah ok lah segmen ni...;d

Run Away said...

alah ok lah segmen ni...;d

Kancil 8349 said...

Run Away :

takut ada yang tersinggung nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...