Rakan Blogger

Monday, October 24, 2011

Punca Traffik Kancil 8349 Minggu Ketiga Bulan Oktober 2011

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.




2. http://gen2merah.blogspot.com/







Alhamdulillah, mereka dah banyak membantu blog Kancil. Terima kasih kepada mereka. Berharap rakan - rakan blogger  boleh terjah ke blog mereka.


Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

p/s : Kancil ada menganjur satu segmen. Kalau sudi jomlah sertai segmen Kancil. Klik kat sini

27 comments:

QueeN TerataI said...

tahniah2

aimie amalina said...

weeee
ramai nye yg hot2 dtg belog cekgu kancil =]

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih .... dan semoga manfaat dapat terus diberikan.

azam said...

:) teruskan usaha dan selamat berjaya....

Santri T.P.I.N.I said...

biar daku tidak terpilih namun ku tetap setia dengan blog cikgu kancil ini....

3no gr33ny said...

intai2 dan xtersenarai lak..huhu

maszull said...

assalamualaikum kancil....tahniah pd yg tersenarai dlm traffik kancil minggu ni....:)

Aisy Nasiha said...

wah..blog saya nama pertama, bangganya.....terima kasih kancil..teruskan tulis entry yang menarik ye....

Syafiq Ahadin said...

alhamdulillah. saya jadi penyumbang trafik kancil.
btw, mana mau tau penyumbang trafik ni? sya pun mau juga.

Kancil 8349 said...

Queen Teratai :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Aimie Amalina :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

HH :

betul tu...semoga kita dapat berkongsi idea dan pandangan

Kancil 8349 said...

Azam :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih...terharu kancil membaca kenyataan kamu

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

ndak mengapa...akan tersenarai nanti

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terima kasih...

Kancil 8349 said...

Aisy Nasiha :

Kancil baru kenal kamu minggu nie ndak sangka blog kamu penyumbang traffic kancil...terima kasih menolong kancil

Kancil 8349 said...

syafiq :

terima kasih...nanti kancil bagitau

Run Away said...

tahniah!!!....good luck...;d

3no gr33ny said...

sabar jelah ek

era kecik said...

wah.. ada blog era dalam list kat atas tu ;) hehehehe..

era singgah kat sini (>___<)

Bro ahmad said...

Tak tersenarai hihii..takpe bro berkunjung je kt sini OK

Bro ahmad said...

Tumpang tanya ...senarai blogger bawah 100,200,300 blalala..bawah ni ikut follower ke?

Kancil 8349 said...

Run Away :

terima kasih....

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

dalam punca traffic keseluruhan nama blog kamu masih ada...cuma minggu lalu je ndak ada...

Kancil 8349 said...

era :

hehehe....terima kasih

Kancil 8349 said...

Bro Ahmad :

terima kasih...yup yang di bawah tu memang follower Kancil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...