Rakan Blogger

Thursday, October 27, 2011

Budak Getah Ingin Menjadi Ketua Lanun

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Semalam segmen Kancil dah pun berakhir dan sebanyak 27 orang yang menyertai segmen Kancil. Ucapan ribuan terima kasih kepada mereka yang sudi menyertai segmen Kancil kali ini. So Kancil akan letak list mereka mengikut kartun yang mereka minat nie. Kepada rakan blogger lain, jangan risau. Kancil akan letak juga list korang tapi mengikut masa yang sesuai. Agar ada yang sudi komen entri korang.

Dua dari rakan blogger nie suka pada watak Lufy. Manakalah seorang suka pada Zoro. Apapun Kancil suka kedua - dua watak sebab saling lengkap melengkapi. Kalau nak tahu apa pandangan mereka. Jomlah terjah ke blog mereka.

http://eerashera.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil8349-kartun-animasi-yang.html

http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil8349-kartun-animasi-yang.html

http://zaffiey98.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil8349-kartun-animasi-yang.html

Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

20 comments:

Fitri Senin said...

owwwhhh...nnti kita singgah..
ps: Kancil..big Bad wolf tu adalah jualan buku besar2an dan dijual dengan harga yang sangat murah..diskaun up until 70%

Kancil 8349 said...

Fitri Senin :

wow...dah lama tidak bergiat dalam penjualan buku nie...murah tu kalau sampai 70%

Kakzakie said...

Lepas ini kakak singgah blog mereka nak juga baca...

Kancil 8349 said...

Kakzakie :

terima kasih...jangan tidak baca...

Rai said...

oh! sangat suka jugak pada one piece..

azam said...

:) rajinnya bersegmen...hehehe

CikGu Ma said...

rajin kancil buat segmen...saya ni nak join pun tak sempat..maaf yea kancil...nk jelajah blog lain pun ala kadar jerr sekarang ni...tapi sy tetap singgah blog kancil ^^,

Kancil 8349 said...

Rai :

hehehe...mengapa ndak ikut segmen Kancil...ndak sempat ke

Kancil 8349 said...

Azam :

dah set mind...nak buat segmen sebulan sekali...hehehe

Kancil 8349 said...

Cikgu Ma :

terima kasih...ndak mengapa...faham juga kancil sebab tugasan kita lebih penting....

Eera Shera said...

sudah terjah mereka smua..hehe

3no gr33ny said...

hamba sudah jenjalan di blog sahabat kancil...sebelum pulang ke halaman..hamba singgah di halaman taun hamba dulu..heheee..

maszull said...

assalamualaikum kancil....semuanya mama dah pi terjah....:)

Zaf98 said...

kancil! sy minx maap! sy igt kak eera yg buat segmen tu! maap sesangat!

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

terima kasih...

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

terima kasih sahabatku

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terima kasih

Kancil 8349 said...

Zaf98 :

Ndak mengapa....anyway terima kasih

Run Away said...

good luck..yang rajin bersegmen....;d

Santri T.P.I.N.I said...

ramai juga yg suka kartun ni yer... sy tak tengok sangat katun ni cikgu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...