Rakan Blogger

Tuesday, October 25, 2011

Contest Blogku Menawan Kalbu By Askar Pink & Amalina

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Tengok kat gambar di atas berserta tajuk. Tentu korang dah agak Kancil ikut satu contest lagi. Kali nie Kancil kena tag oleh commentator setia Kancil. Sebelum nie ada yang tagkan Kancil tapi Kancil ndak dapat ikut sebab beliau tidak tinggalkan urlnya di ruang komen Kancil. So, bila gi blog beliau. Ndak taw apa yang kena tag.

Penganjur minta simple entri je. Tapi Kancil terlalu panjang pula. Kalau rakan blogger nak ikut. Di alu - alukan. Lebih ramai lebih baik. Klik banner di atas tu. So, Kancil nak tag dua orang rakan blogger iaitu :



Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

26 comments:

Abby Salvatore said...

Gud Luck en.kancil...:)

nurul nabila bt medan said...

gud luck ! ;D
btw , ada tagged > http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/tagged.html

3no gr33ny said...

contest menawan kalbu..semacam tajuk novel faizal tehrani yang hamba baru sudahi je..MANIKAM KALBU..huhu

SpidermanHere said...

Hye tuan blog. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck!:)

Kancil 8349 said...

Abby :

terima kasih....dah lama kamu tidak terjah blog Kancil

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

macam best je lagu tu...

Kancil 8349 said...

SpidermanHere :

terima kasih....

Cik Lyeen said...

gud luck kancil^^

Kancil 8349 said...

Cik Lyeen :

terima kasih...

maszull said...

assalamualaikum kancil....selamat bersegmen yer kancil....:)

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

terima kasih

Santri T.P.I.N.I said...

terima kasih kancil...nanti saya join sekali! tq ckigu

Santri T.P.I.N.I said...

good luck yer cikgu...semoga terpilih dlm segmen ni nanti.

cinnamon.com said...

terima kasih cikgu..

Kancil 8349 said...

Santri :

terima kasih kembali....

Kancil 8349 said...

Cinnamon.com :

terima kasih kembali

aimie amalina said...

waaa
selamat bersegmen cekgu kancil!

Kancil 8349 said...

Aimie Amalina :

terima kasih

QueeN TerataI said...

gud luck kancil! Queen pun kena tag juga contest ni... :)

Kancil 8349 said...

Queen :

terima kasih

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Sila check penyertaan anda di sini : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/senarai-contestant-blogku-menawan-kalbu.html. #Kalau takda dalam list, please inform.


Hadiah juga telah di-updated. Ada tempat ketiga. Boleh tengok kat sini untuk melihat perubahan :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

6kuning2011 said...

gud luck Kancil !!

Kancil 8349 said...

SpidermanHere :

Waalaikumsalam,

terima kasih...Kancil akan terjah nanti

Kancil 8349 said...

6Kuning2011 :

terima kasih anak - anak muridku

SpidermanHere said...

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

SpidermanHere said...

Yehawww! TOP 20 CONTEST BLOGKU MENAWAN http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/11/senarai-top-20-contest-blogku-menawan.html :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...