Rakan Blogger

Friday, October 28, 2011

Minat Kartun Bermain Pedang

Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia.

Selamat datang kepada semua rakan blogger dan pembaca setia ke blog Kancil 8349.

Ingat lelaki je yang minat pada animasi bermain pedang. Rupanya dua blogger kita nie minat pada animasi tersebut. Mungkin sebab watak - watak dalam animasi nie kacak - kacak kot.  Ndak pastilah mengapa namun mereka ada pandangan mereka sendiri. Kalau nak tahu, jomlah terjah ke blog mereka.


http://lystra-lily.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil8349-kartun-animasi-yang.html 


Terima kasih kerana sudi membaca dan tinggalkan komen di blog Kancil 8349.

31 comments:

azam said...

:) saya pun minat...hehehe

YNA said...

lelaki dan pompuan zmn skrg minat benda sama :)

budak kacamata said...

minat jugak...sbb nmpk ganas..hukhuk

3no gr33ny said...

hamba suka juga pada pendekar berpedang ni..nak2 kalau animasi jepun..memang smart la kalau hero terror main pedang

era kecik said...

tak berapa minat.. hehehe

maszull said...

assalamualaikum kancil...jom kita terjah blog mereka...:)

cinnamon.com said...

klasik..tq cikgu..

Eera Shera said...

akan diterjah ;)

Syafiq Ahadin said...

sya pun suka main pedang time kecik2!!!! hehe.

Lily said...

Hehe, tak dinafikan mmg hensem. Tp, selain tu suka tgk scene lwn dia :)

Gen2Merah said...

saya nak tag kancil la... ehehehe

http://gen2merah.blogspot.com/2011/10/ake-kena-tag-hanie-n-jue-uwaaaaa.html

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

jum join ga nih

http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

Santri T.P.I.N.I said...

wah...saya minat juga kartn yg main pedang ni. ada jugak komik kungfu boy yg best tu....main pedang dan kayu...

Santri T.P.I.N.I said...

komik yg dilukis oleh tony wong memng best-best..!

Zul Fattah said...

saya pun minat jugak.. naruto dgan eyeshield 21.. best woo

Run Away said...

sy pun minat lah juga...sebab best...;d

Kancil 8349 said...

Azam :

mesti pakar bermain pedang nie kan

Kancil 8349 said...

YNA :

betul tu...Kancil sokong

Kancil 8349 said...

budak kacamata :

ganas dan comel kan...hehehe

Kancil 8349 said...

3no gr33ny :

betul tu...wat kita tertawan dengan mereka...

Kancil 8349 said...

eera kecik :

ndak mengapa...

Kancil 8349 said...

Maszull :

Waalaikumsalam mama,

jangan tidak terjah mereka

Kancil 8349 said...

cinnamon.com :

terima kasih kembali

Kancil 8349 said...

Eera Shera :

jangan lupa terjah mereka

Kancil 8349 said...

Syafiq :

samalah kita....kalau dulu conan atau thundercat

Kancil 8349 said...

Lily :

terima kasih...kancil pun menyokong tu,..

Kancil 8349 said...

Gen2Merah :

terima kasih geng...kalau ada masa saya pergi

Kancil 8349 said...

Nightinangle_fara :

terima kasih

Kancil 8349 said...

Santri :

betul tu...Tony Wong merupakan penulis yang kreatif...

Kancil 8349 said...

Zul Fattah :

hehehe....memang best tu...

Kancil 8349 said...

Run Away :

eya ke...jomlah terjah ke blog mereka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...